Waarom SvS Design

Een ervaren partner
SvS Design is opgericht in November 2000 en bestaat inmiddels 14 jaar, waarvan de laatste 10 jaar full-time. Officieel is SvS Design een eenmanszaak, maar aangezien er veel wordt samen gewerkt met diverse partners op diverse gebieden, is 'eenmanszaak met partners' meer op zijn plaats.
Mijn achtergrond is de Marketing en Logistieke kant van de bedrijfskunde, waar ik ook in ben afgestudeerd. Door in de loop der jaren door diverse workshops/seminars en zelfstudie heb ik een brede kijk op het ontwikkelen van websites.

Maatwerk tegen een vaste prijs
SvS Design biedt u professioneel maatwerk tegen een vaste, concurrende prijs.
SvS Design verdedigd uw bedrijfskleuren met hart en ziel en schrijft uw website op het lijf van uw organisatie. U geniet van scherpe, vaste opstartkosten en afhankelijk van de diensten die u afneemt, betaalt u een jaarlijks opzegbare updateovereenkomst tegen een vaste, nooit geïndexeerde prijs

Word zélf webmaster
Met het door SvS Design gebruikte CMS (Content Management Systeem) beheert u zélf uw website of nieuwsbrieven als een "gewone" computer gebruiker. U laat uw website zélf scoren bij de Googles van deze wereld. U analyseert en verbetert zélf het rendement van uw site.

Wie gingen u voor?
U kunt zelf in onze referentie's grasduinen en U vindt vast een tevreden concullega in uw vakgebied of uw toepassingskeuze.